Borgermøde om Letbanen den 3. juni 2015

glostrup-station_side-47

Billedet er fra http://www.dinletbane.dk/se-visionerne/

Borgermøde om Letbanen den 3. juni 2015
Det var et godt møde med et stort fremmøde. Der blev fortalt en masse om letbanen og det er muligt at finde mere information på dinletbane.dk

Formanden gav ved mødet udtryk for sin bekymring omkring linjeføringen ved Glostrup station, da den planlagte linjeføring går ud over langtidsparkeringen bag Motorola-bygningen. Den bliver brugt rigtig meget, både af pendlere, men også af besøgende til plejecentret og når der er arrangementer på Glostrup bibliotek. Samtidig efterlyste formanden materiale, som var målrettet de enkelte ringbyen, således at det blev muligt at klikke på ”Glostrup” og få en samlet informationspakke.

Der er udsendt en VVM-redegørelse (Vurdering af Virkninger for Miljø), som er i høring med frist 10. juli 2015. Det er formandens opfattelse, at vi skal skrive og sende et høringsforslag og der modtages gerne inputs fra de øvrige bestyrelsesmedlemmer.

Dette indlæg blev udgivet i Letbanen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.