Bestyrelsesmøde 6 november 2018

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 06. November 2018

Flemming M. Jensen, Ole Markussen, Bjarne Johansson, Marion Kramhöft, Pia Lundstrøm (suppleant) og Pia Baiardelli (suppleant)

FraværendeMichael Hiesiger (suppleant)

1. Orientering fra Formanden.
  3. Grønt Råd
  4. Eventuelt.

Ad 1 – Orientering fra Formanden

Formanden fortalte lidt om letbanen og fremviste en liste over anlægsaktiviteter frem til April 2019, den før nævnte liste finder man på www.Glostrup.dk.

Foreningen har fået en henvendelse fra Gigabit Aps vedr. fibernet i visse områder i Glostrup, de berørte områder får direkte tilbud fra firmaet, formanden ligger inde med et kort over de berørte områder, hvis nogen er interesseret.

Formanden er gået i tænkeboks vedr. foreningens fremtid, der er ikke helt enighed i bestyrelsen, men vi finder frem til en løsning inden næste generalforsamling.

Ad 2 – Orientering fra Kassereren

71 medlemmer.

Ad 3 – Grønt Råd

Næste møde i Grønt Råd var planlagt til den 15. november, men mødet er rykket til torsdag den 13. december, formanden kan dermed ikke deltage i mødet, kassereren deltager i stedet for på vegne af Grundejerforeningen.

Næste møde d. 11.12.2018