Bestyrelsesmøde 8 januar 2019

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag den 08. Januar 2019

Flemming M. Jensen, Ole Markussen, Bjarne Johansson, Marion Kramhöft, Michael Hiesiger (suppleant), Pia Lundstrøm (suppleant) og Pia Baiardelli (suppleant)

Fraværende: Bjarne Johansson

1. Orientering fra Formanden.
3. Grønt Råd

Ad 1 – Orientering fra Formanden
Formanden bekendtgjorde, at han ikke ønskede at genopstille, det medførte at mødet kom til at dreje sig om Grundejerforeningens bestående eller ej. Der var som bekendt ingen der ønskede at stille op som formand sidste år, nuværende formand gjorde opmærksom på til generalforsamlingen, at han kun ville tage et år.
Bestyrelsen kom frem til, efter at vi havde gennemgået flere forskellige scenarier, at det eneste rigtige er, at lukke Glostrup Grundejerforening.

Ad 2 – Orientering fra Kassereren
Kasseren havde på forhånd udsendt et årsregnskab, samt en medlemsliste til bestyrelsen.
P.t 69 medlemmer.

Ad 3 – Grønt Råd
Mødet var rykket til torsdag den 13. december 2018, formanden kunne dermed ikke deltage i mødet, kassereren deltog i stedet for på vegne af Grundejerforeningen. Bestyrelsen har fået tilsendt et referat af mødet. Referatet findes også på Glostrups kommunes hjemmeside.